in Bitcoin

Bitcoin träffar toppar över $ 24 000 när LTC berör $ 120, BCH, BNT 21 december

BTC-rally samlar ånga när Litecoin ögon toppar 2019. BCH ser Square cashback-boost och Bancor bygger på DeFi-vinster med Coinbase-tillägg.

Bitcoin gick över $ 20 000 som jag förutspådde förra veckan , och myntet berörde högst $ 24 300 på söndag.

Kryptomarknaden är avstängd något på måndag då marknaderna reagerar på en annan krona av coronavirus i Europa

Bitcoin hade stigit förra veckan då den amerikanska dollarn fortsatte att bli förstörd på det efterlängtade andra stimulanspaketet för USA, som förväntas passeras senare i dag. Affären är på 900 miljarder dollar och befolkningen får vardera en check på 600 dollar. Marknaden har nu prissatt den affären och dagens återuppkomst av viruspanik har dollarn högre med över 1%. En ny virusstam som hittades i Storbritannien sägs vara mer smittsam och detta ser att andra länder placerar ett reseförbud på flyg till och från landet, med Frankrike som minskar 20% av livsmedelsförsörjningen genom att blockera transporter. En annan omgång av kaos på de finansiella marknaderna kunde se att Bitcoin fick stöd, även om likviditetsförsäljningen i mars var en varning.

BTC ryckte av sig några negativa nyheter förra veckan som såg den finansiella tillsynsmyndigheten FinCEN försöka få sina klor i kryptovalutorummet. En regel som föreslagits av finansdepartementet på fredag skulle kunna innebära att amerikanska innehavare av digital valuta måste uppfylla KYC-kraven (know-your-customer) för att överföra sina innehav från börser till personliga plånböcker.

Brian Armstrong, VD för Coinbase-börsen sa att företaget skulle utmana reglerna, i en Tweet som delades av Litecoins grundare Charlie Lee

Bitcoins starka framsteg under den senaste veckan innebär att myntet kommer att se 20 000 dollar för stöd och handlare bör hålla ett öga på aktiemarknaderna. Vi går in i slutet av året när portföljerna justeras inför det nya året och stora investerare kanske vill ta vinster på de skummiga marknadsvärderingarna om de fruktar en ny omgång virusvirus 2021.

Den totala kryptovalutamarknaden är nu 662 miljarder dollar och BTC ansvarar för 66% av den siffran.

Litecoin var det bästa mynten på veckan med 34% förskott. Det femte största myntprojektet har nu ett marknadsvärde på 7 miljarder dollar.

Grayscale, som är en av de största digitala kapitalförvaltarna, har noterat intresse för myntet nyligen och släppt ett djupgående forskningspapper som kallar det „en av ekosystemets mest intressanta digitala valutor“. Företaget meddelade nyligen att förvaltningstillgångar hade ökat till 13 miljarder dollar i mitten av december. Företaget har investerat mer än 10 miljarder dollar i Bitcoin, och även om det bara finns 75 miljoner dollar i LTC, har efterfrågan ökat så det finns potential för LTC att ses som „undervärderad“ av nya investerare, eftersom Bitcoins senaste rally uppmärksammar marknaden .